Trine Ziebell:
Tak søde Lene Belling. Du er og bliver en fantastisk coach, jeg havde SÅ meget brug for det. Jeg har mine 3 fokus punkter❤️❤️❤️

Karina:
Jeg har det godt – HELT vildt godt. Jeg har fundet ro, og har givet slip på en masse ting. Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger, da jeg har været åben omkring mit forløb hos dig og om hvor meget det egentlig har fyldt for mig. Min veninde Mette har jeg talt meget med, og hun støtter mig 100%. Hun synes faktisk at det var en sjov øvelse, vi havde lavet og jeg har faktisk brugt den, når jeg har stået i en situation hvor jeg kunne mærke at jeg var ved at føje, så der kom ro. Herhjemme har jeg ryddet op, jeg har masser af overskud og har virkelig fået smidt ud og ordnet alle skuffer og skabe. Jeg har kunnet mærke en forskel, på mit sind og min tilgang til tingene. Meget mere lys og lyst. Det er helt vanvittigt at du har rodet sådan rundt i min dumme hjerne og så nu ser jeg virkelig frem til at lave noget derhjemme også. Jeg er ikke så træt og det er helt sikkert alle de ting i stalden der er kommet ro på. Min træning fortsætter som hidtil og min dårlige samvittighed er mindsket. Den er ikke helt væk, men mindsket meget. Jeg har igen lyst til at kigge på min madplan og også der er jeg kommet op på hesten igen, så det er super. Så alt i alt. HELT ovenpå oplevelse. Jeg er så dybt, dybt taknemmelig for at du gav mig den oplevelse og det spark i røven. Jeg er virkelig glad igen og ser helt anderledes på mange ting. 1000 tak sødeste dig

Camilla:
Kæreste Lene. Tak for en klog og omsorgsfuld coaching session, hvor jeg blev mere klar på min handlingsplan og fik sat system i mine skridt på vej videre til et større skift i mit liv som er præget af frygt og tvivl. Jeg blev dog mere afklaret hvordan en handlingsplan kan give mig skruktur til at komme videre trods frygten. At få hjælp til at sætte struktur, har hjulpet mig med ikke falde ned i huller af proskrastinering og føle mig lammet af at føle mig overvældet. Jeg kan varmt anbefale Lene Belling. Hun giver en ro og omsorg til at kunne finde svarende inden i os selv. Tak!!

Bettina:
Jeg bookede et forløb hos Lene, for at opnå indre ro, klarhed og mere energi. Pga. højnet sensitivitet er min stresstærskel lav. Lene gav mig simple; men effektive værktøjer til at forebygge den stress, som hurtigt kan indfinde sig når det daglige arbejdsmiljø opleves belastende. Især de guidede meditationer gjorde underværker på mit nervesystem, min vejtrækning og muskelspændingerne. Jeg benytter flere x dagligt – med godt resultat – 2 af disse. Det bevirker bl.a god nattesøvn. Og om dagen, at jeg bevarer roen og kan passe på mig selv. Coachforløbet hjalp til at komme ind til kernen, og blive bevidst om mine behov og hvordan jeg selv kan sørge for, at tilgodese disse. Det er dog fortsat en træningssag på egen hånd, hvor øvelse gør mester. Jeg supplerer coachforløbet med et 9 ugers mindfullnesskursus. Dels for at fastholde status og dels for at udvikle det yderligere. Forløbet med Lene gjorde, at jeg kom i god kontakt med mig selv og fandt livsglæden igen. Tak Lene ☀️❤️☀️
Kh Bettina 2017

Janne:
Det er helt utroligt, hvad der er sket efter min coachingsession hos Lene. Jeg er topmotiveret og handler nu for alvor på et mål, som jeg ellers har været gået i stå med i lang tid. Lene er utrolig empatisk og nærværende og guider dig på fineste vis gennem dybdegående spørgsmål og øvelser. Du finder virkelig ind til de rigtige svar i dig selv og får skabt en tydelig vej hen imod dit mål. Det kan så meget anbefales. Af hjertet tak, kære Lene. Du gør virkelig en stor forskel

Tina:
Tusind tak for en fantastisk og brugbar coaching. Jeg var allerede kommet et lille skridt på vejen og du har bestyrket og hjulpet mig til endnu bedre at se lyset og vejen frem. Jeg føler mig nu endnu mere motiveret for at nå mit mål. Tak for det.

Sofie:
Det var en meget motiverende session. Rigtig behageligt at være i selskab med Lene, som fik skabt en meget tryg stemning – der gjorde at det der faktisk kunne virke grænseoverskridende, var ret let at springe ud i. Fantastisk rum at sidde i også.

Lili:
Hvilken en rejse i mit indre univers som Lene Belling formåede at sende mig rundt i og åbnede mine øjne for en selvforkælelse og afstresning som i den grad er blevet en del af mit liv i større eller mindre grad i perioder. Vil derfor her sende Lene de største og varmeste anbefalinger.

Melina:
Det er utrolig behageligt at være i selskab med Lene. Man er i trygge hænder, når hun coacher en. Jeg er meget motiveret på at nå mit mål. Lene får min varmeste anbefaling.

Katerina:
Lene indgyder kæmpe ro, tillid, rummelighed, og jeg oplevede en fantastisk coaching, hvor hun guidede mig gennem spørgsmålene sikkert og empatisk. Kan på det varmeste anbefale Lene.

Pia:
Lene, du var så skarp, og kunne bare dine ting, så det kørte bare derudaf. Og selv om vi kendte hinanden, så var der fokus på det vi skulle! Og du har indrettet et rigtig hyggeligt værelse, hvor man ikke bliver distraheret, med uvedkommende og urolige ting. Kan kun anbefale dig som coach.